Sağanak yağış kazayı da beraberinde getirdi! Tır, su kanalına girdi

Sağanak yağış kazayı da beraberinde getirdi! Tır, su kanalına girdi

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Akdeniz ve Ege bölgesi sağanak yağışla mücadele ediyor. Aralıklarla sağanak yağışın etkili olduğu Muğla’nın Bodrum ilçesinde taş yüklü tır, yol kenarındaki su kanalına girdi. Kaza, maddi hasarla atlatıldı.

İki gündür aralıklarla devam eden sağanak yağış nedeniyle eğitimlere de 1 gün ara verildi. Antalya'da ise vatandaşların sokakları boşaltılması istendi.

TIR SU KANALINA UÇTU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 gündür aralıklarla sağanak yağış devam ediyor. Altyapı çalışmalarının da yapıldığı Kızılağaç Mahallesi’nde yağışla iyice bozulan yolda seyreden taş yüklü 34 BOD 08 plakalı tırın kayan ön lastiği su kanalına girdi. Daha sonra tırın sağ kısmı tamamen su kanalına düştü. Kanalda mahsur kalan aracın sürücü, kazayı yara almadan atlattı. Yolda dubalarla güvenlik önlemi alındı. Tırın kaldırılması için çalışma başlatılacağı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN