Sahte hoca, akrabasını taciz ettiği için tutuklandı

Sahte hoca, akrabasını taciz ettiği için tutuklandı

Esenler'de "evliliklerini kurtarma" bahanesiyle kadınları dolandıran sahte hoca, bu kez de aynı apartmanda oturduğu akrabasını taciz ettiği gerekçesiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul'un Esenler ilçesinde, kendisini hoca olarak tanıtan, eşleri ile arası kötü olan kadınları "evliliklerini kurtarma" vaadiyle dolandıran Burhan Dalğali'nin bu kez aynı apartmanda oturan 22 yaşındaki akrabası Bahar E.'yi taciz ettiği iddia edildi.

Mahalle halkı tarafından linç edilmek istenen Dalğali polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri almasıyla gözaltına alındı. Dalğali, emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Dalğali, Savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'Basit cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN