Samsun'da AK Parti'nin 3 ilçe başkanı istifa etti

Samsun'da AK Parti'nin 3 ilçe başkanı istifa etti

Samsun'da AK Parti Terme, Vezirköprü ve Ladik İlçe Başkanları sosyal medya hesaplarından istifa ettiklerini açıkladı. İstifa eden ilçe başkanlarının yerel seçimde belediye başkan aday adayı olması bekleniyor.

Samsun'da AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Erhan ile AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, sosyal medya hesaplarından ayrılık açıklaması yapan başkanlar, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ve il, ilçe örgütlerine teşekkür etti.

İstifa eden ilçe başkanlarının yerel seçimde belediye başkan aday adayı olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN