Samsun'da tekne kazası: Denize düşen 5 kişi cankurtaran desteğiyle kıyıya ulaştı

Samsun'da tekne kazası: Denize düşen 5 kişi cankurtaran desteğiyle kıyıya ulaştı

Samsun'un Atakum ilçesinde denize açılan bir tekne alabora oldu. Denize düşen 5 kişi kendi çabaları ve cankurtaran desteğiyle kıyıya ulaştı.

Samsun'un Atakum ilçesindeki İncesu sahilinde 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri yönlendirildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde denize açılan bir tekne alabora oldu. Denize düşen 5 kişi, kendi imkanlarıyla kıyıya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede bulunanlar suya düşerken, bölgedeki cankurtaranların da yardımıyla kıyıya ulaştılar. Olay sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN