Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle eğitime bir gün ara

Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle eğitime bir gün ara

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa ve Adıyaman'da sağanak yağış nedeniyle caddeler göle döndü. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sağanak nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verildiğini duyurdu.

Türkiye bugün Şanlıurfa ve Adıyaman'dan gelen sel felaketi haberi ile sarsıldı. Dün akşamdan beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle caddeler göle döndü, sel suları onlarca aracı yollarda sürükledi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, şiddetli sağanak nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verildiğini duyurdu.

Vali Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir" dedi.

Ayhan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 16.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN