Savaşa gider gibi! At sırtında taş, sopa ve bıçaklarla kavgaya koştular

Erzincan'da, 30 kişilik mera anlaşmazlığı yüzünden birbirine girdi. Taş, sopa ve bıçakların havada uçuştuğu kavgada 7 kişi yaralandı. Bazı şüphelilerin at sırtında ellerindeki sopalarla kavgaya koştuğu görüntüler hayrete düşürdü.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde meydana gelen olayda Hüseyin Sürücü, Beğendik köyüne ait meraya kendilerinin çadır kurarak hayvan getirmelerine, Çadırkaya Beldesinden Ahmet Yıldız ve oğullarının engellediklerini ihbar etti. Bunun üzerine Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı komutasındaki 11 kişilik jandarma devriye kuvveti ve Tercan İlçe Tarım Müdürlüğü ekibi ile olay yerine gitti.

aw337110-03.jpg

30 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

Jandarma, Beğendik köyü Vartik yaylasında bahse konu yere yaklaştığında Çadırkaya Beldesinden Ahmet Yıldız ve oğulları ile Hüseyin Sürücü, ailesi ve yakın akrabalarından oluşan yaklaşık 30 kişilik grubun taşlı sopalı kavgaya tutuştukları görüldü.

aw337110-02.jpg

JANDARMA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Jandarma ekipleri olaya müdahale ederek kavgayı yatıştırmak ve dağıtmak için gerekli ikaz ve uyarılar yaparak havaya ateş etmek dahil kelepçe ve fiziki kuvvet kullanarak tarafları dağıttı. Olayda kullanılan bir bıçak ve 7 adet sopa ele geçirildi.

aw337110-04.jpg

Kavgada, İdris Yıldız, Mustafa Yıldız, Ahmet Yıldız, Nuri Bingöl, Mustafa Genç, Ekrem Köroğlu, Kazım Sürücü yaralandı. Yaralılar Tercan ve Erzincan’daki hastanelerde tedavi altına alındı.
Olay ile ilgili Tercan Cumhuriyet Savcılığınca adli tahkikat başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN