Seyhan’ın kadın voleybolcuları engel tanımıyor

Seyhan’ın kadın voleybolcuları engel tanımıyor

Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı ilk yarının son maçında Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Sercan İnşaat Spor Kulübü’nü iyi bir oyun sonrası 3-0 yenerek devreyi mutlu kapadı. Genç bir kadroya sahip olan ve olynadığı son beş maçını kazanma başarısı gösteren Mavi-Beyazlılar bu hafta sonu lider Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligin ilk yarısını geride bıraktıklarınıve hızlı bir şekilde ikinci yarısının ilk haftasında lider Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile oynayacakları müsabakaya odaklanacaklarını belirten Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Baş Antrenörü Göksel Özbek, “ İkinci yarıda daha iyi neticelerin altına imza atmak düşüncesindeyiz. Bunun içinde daha fazla özveride bulunmamız gerekiyor. Hafta sonu karşılaşacağımız Adana Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanıp çıkışımızı devam ettirmek arzusundayız” dedi.

BASKETBOL TAKIMI DEPLASMANDA YENİLDİ

2.Lig A Grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek basketbol takımı ise deplasmanda İstanbul Vefaspor Kulübü’ne 106-81 kaybederek haftayı puansız kapadı. Mavi-Beyazlılar cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda Saat:14.00’te Nazilli Belediyesporu konuk edecek.

FUTBOL TAKIMI İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Süper Amatör Küme Kırmızı Grupta yer alan Seyhan Belediyespor futbol takımı ise cumartesi günü Muharrem Gülergin Stadı’nda karşılaştığı Baklalıspor’a 2-1 yenilerek ligdeki ilk yenilgisini aldı.

ERKEK VOLEYBOL TAKIMI HAFTAYI BAY GEÇTİ

Erkekler 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor erkek voleybol takımı ise haftayı BAY olarak geçti. Mavi-Beyazlılar bu hafta deplasmanda ikinci yarının ilk maçında Gaziantep Gençlikspor Kulübü ile karşılaşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN