Sinema salonu olmayan Ardahanlılar için film ziyafeti başlıyor...

Sinema salonu olmayan Ardahanlılar için film ziyafeti başlıyor...

Ardahan Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Ardahan film günleri 12-16 Ocak tarihlerinde başlıyor.

Ardahan Sinema Topluluğu öncülüğünde ARDAFED ve Film-Koop işbirliğiyle ile Ataşehir Belediyesi, Ardahan Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilecek olan Ardahan Film günleri,12-16 Ocak tarihleri arasında Ardahanlılarla buluşuyor. Birbirinden güzel filmlerin izleneceği etkinliğe, yönetmenlerde katılım sağlayacak.

wat.jpg

ARDAHANLILARA 11 ÜCRETSİZ FİLM ZİYAFETİ

Sinema salonu olmayan Ardahan'da, film severler 12-16 Ocak tarihleri arasında doya doya birbirinden güzel 11 filmi Halk Eğitim Merkezi'nde izleyebilecek.

YÖNETMENLERLE SÖYLEŞİ

Yönetmen söyleşilerinin de yapılacağı etkinlikte, Şükrü Alaçam, Faruk Hacıhafızoğlu, Vuslat Saraçoğlu, Hüseyin Karabey, Pelin Esmer ve Sefa Öztürk Ardahan’da izleyicilerle buluşacak. Ayrıca sinema yazarı Şenay Aydemir’in moderatörlüğünde “Yönetmenlerle Sinema Konuşuyoruz” adıyla bir de panel düzenlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN