Sınırda Bulgar polisin öldürülmesi: 2 kardeşten 1'i tutuklandı

Sınırda Bulgar polisin öldürülmesi: 2 kardeşten 1'i tutuklandı

Sınırda Bulgar polisini av tüfeği ile öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kardeşten 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sınırda Bulgar polis memurunun av tüfeğiyle öldürülmesine yönelik soruşturma kapsamında yakalanan Engin E. (34) ve M.E'nin (28) jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları olduğu belirlenen 2 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek Edirne Adliyesine gönderildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Şüphelilerden Engin E. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, kardeşi M.E ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Lalapaşa ilçesine bağlı Küçünlü köyü sınır hattında önceki gün Bulgar polis memuru av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş, Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri kısa sürede olaya karıştıkları iddia edilen Engin E. ve M.E'yi av tüfeğiyle yakalamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN