Şırnak'ta iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ta iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ta iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1kişi yaralandı. Polis, yanında pompalı tüfek bulunan şüpheli S.C'yi gözaltına aldı. Hastanenin önünde gerginlik olmaması için emniyet güçleri zırhlı araçlarla bekletiliyor.

Silopi ilçesinde Şehit Harun Boy Mahallesi'nde akşam saatlerinde karşılaşan iki aile arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda tarafların silah ve bıçakla birbirlerine saldırması sonucu R.K.(44) ve F.K. (50) yaralandı.

sdsds.jpg

TÜFEKLE YAKALANDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler, yanında pompalı tüfek bulunan şüpheli S.C'yi gözaltına aldı.

Yaralılardan R.K. hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastane önündeki kalabalığın gerginliğe neden olmaması için emniyet güçleri zırhlı araçlarla bekletiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN