Sivas'ta facia: Tır ve minibüs birbirine girdi

Sivas'ta facia: Tır ve minibüs birbirine girdi

Sivas'ın Ulaş ilçesinde meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü Kangal Seyahat'e ait olan minibüs ile çarpıştı. Olay yerinde 2 yaralı varken hayatını kaybeden sayısı 5 olduğu söylendi.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, E.Ç'nin kullandığı 44 NS 746 plakalı tır ile Kangal Seyahat'e atil olan Muhammer Biliç'in kullandığı yolcu minibüsü Sivas-Malatya karayolunda çarpıştı.

Kazada Minibüs sürücüsü Muhammer Biliç, Mehmet Açıkgöz, İhsan Mahti ve Yılmaz Akpınar olay yerinde hayatını kaybetti. Çevre sakinleri olay yerini bildirmesi sonucu AFAD, sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Tır şoförü E.Ç ile Metin Güler ve komiser yardımcısı Mehmet Cansever yaralandı. Durumları ağır olan yaralılar sağlık ekipleri tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaralılardan Metin Güler kurtarılamadı.Olayın ardından Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

whatsapp-image-2023-05-29-at-15-56-47.jpeg
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek

VALİ ŞİMŞEK: KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gazetecilere yaptığı açıklamada Vali Yılmaz Şimşek, hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diledi. Şimşek,"Kazanın tırdaki dorsenin kayarak minibüsün üzerine devrilmesi sonucu meydana geldiğini düşünüyoruz. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN