SMA hastası Arya bebeğin yardım kumbarasını çaldılar: El kadar bebeğe bunu nasıl yaptınız?

SMA hastası Arya bebeğin yardım kumbarasını çaldılar: El kadar bebeğe bunu nasıl yaptınız?

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan bir gözlemeci dükkanına giren 3 hırsız, SMA hastası Arya bebeğin bağış kumbarasını çaldı. Arya bebeğin annesi Nurcan Öztürk, "El kadar bebeğimin sağlığı için topladığımız paralardan ne istediniz ? Buna vicdanınız nasıl el verdi ? Bu bir vicdansızlıktır" diyerek tepki gösterdi.

Vicdanlara sığmayan olay, Antalya'da yaşandı. Dün gece Selinus Sahili’nde bulunan gece yarısında gözlemeciye giren 3 hırsız, Arya bebeğin bağış kumbarasını çaldı. Dükkan sahipleri içeriye hırsız girdiğini anlayınca polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Arya bebeğin bağış kumbaralarını çalan hırsızların Esat T., Murat T. ve Serdar Ş. olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanarak polis tarafından gözaltına alınan hırsızlar, emniyetteki işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesine sevk edildi. Esat T., Murat T. ve Serdar Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

whatsapp-image-2022-10-06-at-15-31-55-89011.jpeg

ANNE ÖZTÜRK: EL KADAR BEBEĞE BUNU NASIL YAPTINIZ?

Anne Nurcan Öztürk "9 aylık SMA Tip 1 ölümcül kas hastası kızım Arya için esnaflara dağıttığımız kumbaralardan bir tanesinin maalesef çalındığını üzüntüyle öğrendik. Bizler için 1 TL‘nin bile önemli olduğu bu kampanya sürecinde bu olayın yaşanması bizi vicdanen yaraladı" ifadesini kullandı.

İnşallah geri kalan süreçte böyle bir durumla bir daha karşılaşmayız diyen üzüntülü anne "El kadar bebeğimin sağlığı için topladığımız paralardan ne istediniz ? Buna vicdanınız nasıl el verdi ? Bu bir vicdansızlıktır" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN