Adana'da peş peşe depremler | Son depremler

AFAD verilerine göre merkezi Adana'da olan büyüklüğü 4.9, derinliği 6.67 olan bir deprem meydana geldi. Kandilli verileri ise depremin büyüklüğünün 4.8 olarak ölçüldüğünü duyurdu. 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından aynı bölgede 3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yine saat 16.41'de Adana Saimbeyli'de 3.7 büyüklüğünde deprem yaşandı.

6 Şubat felaketinde etkilenen illerden olan Adana'da art arda korkutan depremler meydana geldi. Saimbeyli'de saat 15.46'da oluşan 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından 16.41'de de 3.7 büyüklüğünde deprem oldu.

AFAD verilerine göre depremin büyüklüğü 4.9 olarak kaydedilirken derinliği ise 6.67 olarak ölçüldü.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün ve derinliğinin 4.8 olarak ölçüldüğünü duyurdu.

4.9'luk depremin ardından Saimbeyli merkezli ikinci bir deprem daha meydana geldi. 15.55'de meydana gelen depremin büyüklüğü Kandilli verilerine göre 3 olarak kaydedildi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFDA verilerine göre Adana'da yine merkezi Saimbeyli olan bir deprem yaşandı. 16.41'de olan 3.7 büyüklüğündeki depremin derinliği ise 6.7 olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN