Antakya’da lastik fabrikasında korkutan yangın

Antakya’da lastik fabrikasında korkutan yangın

Antakya Küçükdalyan Mahallesi’nde bulunan lastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Patlamaların da olduğu yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antakya'da bir lastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için harekete geçti. Yangın dron ile havadan görüntülendi.

İş yerinde bulunan plastik kasaların yanmasıyla büyüyen yangın, kısa sürede tüm binayı sardı.

6474363

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikada zaman zaman patlamalar yaşandığı görüldü. Yanan fabrika dron ile havadan görüntülendi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

6474304

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN