İki ildeki 'deniz kıyısından uzak durun' uyarısı geri çekildi

İki ildeki 'deniz kıyısından uzak durun' uyarısı geri çekildi

Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik iki depremin ardından Antalya ve Mersin'de vatandaşlara 'deniz kıyısından uzak durun' çağrısı yapıldı. Bir süre sonra AFAD tedbir amaçlı verilen uyarının kaldırıldığını açıklayınca bu uyarılar da geri çekildi.

Mersin ve Antalya valiliklerinden yapılan açıklamada, Hatay'da meydana gelen depremler sonrası deniz seviyesinde yükselme tehlikesine karşı vatandaşların deniz kıyısından uzak durması istendi.

Bir süre sonra AFAD tedbir amaçlı verilen uyarının kaldırıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Hatay'daki depremlerin ardından Kandilli Rasathanesinin uyarısıyla tedbir amaçlı verilen deniz seviyesi yükseltisine yönelik uyarı, değerlendirmeler sonucunda kaldırılmıştır." denildi.

Mersin ve Antalya için yapılan uyarılar da geri çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN