Kahramanmaraş sallanmaya devam ediyor | Son depremler

Kahramanmaraş sallanmaya devam ediyor | Son depremler

Kandilli Rasathanesi, Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde saat 14.42'de 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Afet bölgesi Kahramanmaraş'ta artçı sarsıntılar sürmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi verilerine göre Nurhak ilçesinde saat 14.42'de bir deprem meydana geldi.

Depremin büyüklüğü 3 olarak kaydedilirken derinliğinin ise 5 kilometrede gerçekleştiği belirtildi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN