Kahramanmaraş'ta 3,6 büyüklüğünde deprem I Son depremler

Kahramanmaraş'ta 3,6 büyüklüğünde deprem I Son depremler

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. Kahramanmaraş 3,6 büyüklüğünde sallandı.

Yetkililer halen daha bölgedeki vatandaşların yaralarını sarmaya çalışıyor. AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Maraş bugün yine sallandı. 3,6 büyüklüğünde, 7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem 'asrın ihmalini' hatırlatıyor.

AFAD'ın sosyal medya hesabından duyurduğu mesajda deprem bugün saat 11.52'de yaşandı: Büyüklük:3.6 (Ml) Yer:Göksun (Kahramanmaraş) Tarih:2023-10-03 Saat:11:52:48 TSİ Enlem:38.078 N Boylam:36.686 E Derinlik:7.06 km

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN