Karaköy'de 5 katlı bina çöktü

Karaköy Kemeraltı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binada sabah 06.30 sıralarında kısmi çökme meydana gelmişti. Binanı önü bölümü ise saat 14.50'de büyük bir gürültü ile çöktü. Çökme anı kameraya yansıdı.

Karaköy Kemeraltı Caddesi'ndeki 5 katlı tarihi metruk binada bu sabah kısmi çökme yaşanması üzerine olay yerine polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Tramvay yolunun geçtiği caddedeki bina çevresinde güvenlik önlemi alındı. Binanın çevresindeki diğer binalar da boşaltıldı.

Kısmi çökme yaşanan binada bir süre sonra yeniden bir çökmenin meydana gelmesiyle bölgede toz bulutu oluştu. Binadan düşen beton parçaları kaldırıma ve yola savruldu.

1-015.jpg

TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Güvenlik nedeniyle Beşiktaş istikametindeki yol, trafik akışına kapatıldı. Emniyet güçleri tarafından binanın çevresine demir bariyerler yerleştirildi.

Öte yandan, T1 Kabataş-Bağcılar hattı seferleri, söz konusu binanın yıkılma riski nedeniyle Karaköy-Tophane arasında durduruldu.

Tramvay seferleri, Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılırken, Eminönü-Kabataş arasında İETT otobüsleriyle ücretsiz hizmet veriliyor.

ÇÖKME ANI KAMERADA

Binanı önü bölümü ise saat 14.50'de büyük bir gürültü ile tamamen çöktü. Çökme anı kameralar tarafından kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN