Kılıçdaroğlu Giresun'da halka seslendi: Siyaset yapan zenginleşiyorsa sizin hakkınızı yiyordur

Kılıçdaroğlu Giresun'da halka seslendi: Siyaset yapan zenginleşiyorsa sizin hakkınızı yiyordur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun'da yaptığı esnaf gezisinde halka seslendi. "Fakirin fukaranın olduğu bir ülkede saraylar olmaz." diyen Kılıçdaroğlu, "Siyasete atılan adam zenginleşiyorsa bilin ki sizin hakkınızı yiyor. Siyasete giren adam zenginleşemez köşeyi dönemez." dedi.

Giresun'a esnaf ziyaretine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halka seslendi. İktidara yönelik sert açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Siyasete atılan adam zenginleşiyorsa bilin ki sizin hakkınızı yiyor. Siyasete giren adam zenginleşemez köşeyi dönemez." dedi.

Kılıçdaroğlu Beşli çeteyi de hedef alarak, milleti soyanlardan hesap soracağını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Benim mücadelem emeklinin mücadelesidir, zabıtanın mücadelesidir, memurun mücadelesidir. Öğretmenin mücadelesidir. Benim mücadelem hak mücadelesidir. Adalet mücadelesidir.

İstiyorum ki alan tadan kazananlar değil alın teriyle kazananlar toplumun önünde olsun. Alın terine değer verilsin. Şunu Giresunlu hiçbir kardeşimin unutmamasını istiyorum. Bay Kemal'in isteği esnafın kazanması, işçinin kazanması, öğretmenin kazanması, şoförlerin kazanması, alın teri dökenlerin kazanması. Bay Kemal'in hedefi budur. Bay Kemal'in hedefi beşli çetelerden hesap sormaktır. Beşli çeteler kazanacak, beşli çeteler bu milleti soyacak Bay Kemal seyredecek. Yemezler. Son kuruşuna kadar alacağım. Gizli kapaklı iş yok bizde. Her şey milletin önünde olacak, gizli bir şey olmayacak.

Benim milliyetçilik anlayışımda ilk önce bu ülke kazanacak. Onlar haksızlığı önleyemezler çünkü haksızlık yapıyorlar. Fakirin fukaranın olduğu bir ülkede saraylar olmaz. Siyasete atılan adam zenginleşiyorsa bilin ki sizin hakkınızı yiyor. Siyasete giren adam zenginleşemez köşeyi dönemez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN