Tekirdağ'da feci kaza: Kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı

Tekirdağ-Malkara yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı. Yolcu otobüsünün ağır hasar aldığı kazada, ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti iki kişi de yaralandı.

Kaza, Tekirdağ-Malkara yolunun Yenice mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan aldığı yolcuları Şarköy ilçesine götüren Şarköy Turizm firmasına ait H.Y. idaresindeki 59 ACB 822 plakalı otobüs ile Seyfi Özcan idaresindeki patates yüklü 34 GTH 05 plakalı kamyon çarpıştı.

aw789380-03-copy.jpg

KAMYON SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Kazada kamyon sürücüsü Seyfi Özcan olay yerinde hayatını kaybederken, Z.M.D. ve S.K. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, polis ve jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı.

aw789380-05-copy.jpg

Kaza sonrası kamyondan saçılan patatesler yola saçıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN