Sultanbeyli'de akaryakıt istasyonunda yangın

Sultanbeyli’de bir benzin istasyonunda bulunan gaz tankerinde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken gaz tankerinin kupa kısmı adeta küle döndü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Sultanbeyli'de bir akaryakıt istasyonunda bulunan tankerde yangın çıktı. İddiaya göre, istasyonda gaz aktarımı yapıldığı sırada dinamo cihazından çıkan alev gaz tankerine sıçradı. Bir anda alev alan gaz tankerinin kupa kısmı yanmaya başladı. Yoğun alev ve dumanları görenler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri ise gaz sızıntısı veya benzeri aksaklıkların yaşanması ihtimalinden dolayı çevrede güvenlik önlemi aldı.

6690789.jpg

Yangın itfaiye tarafından söndürülürken gaz tankerinin kupa kısmı adeta küle döndü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili konuşan Çetin Bozbay adlı vatandaş, “Bir patlama sesi aniden geldi. Ev sallandı, o kadar büyük patlamaydı. Bütün insanlar dışarı çıktı. Çok korktuk. Başta tankerin başından şoförün olduğu yerden başladı. Diğer tarafa gitseydi bütün mahalle gidecekti” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN