Tarlada Cumhuriyet heyecanı: Traktörüyle bir saatte yazdı

Kırklareli'nde bir çiftçi arkadaşlarının da desteğiyle Cumhuriyet Bayramı için tarlasına 'Cumhuriyet 99 yaşında' yazdı. Yazıyı bir saatte yazdıklarını söyleyen çiftçi Kadir Kaplan, "Hepimiz birlikte olalım, güçlü olalım, bu vatan yaşasın." dedi.

Kırklareli'nde yaşayan 25 yıllık çiftçi Kadir Kaplan, bölgedeki çiftçilerin de yardımıyla, traktörün pulluğu ile toprakta iz bırakarak "Cumhuriyet 99 yaşında" yazdı.

Çalışma drone ile görüntülenirken Kadir Kaplan, bugün çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Arkadaşlarının desteği ile tarlasına "Cumhuriyet 99 yaşında" yazdığını ifade eden Kaplan, "Hepimiz birlikte olalım, güçlü olalım, bu vatan yaşasın." dedi.

Kaplan, yazıyı tarlasına yaklaşık 1 saatte yazdığını sözlerine ekledi.

Kaplan'a yazıyı yazması için destek veren Burak Tunçkol da Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN