Tatili fırsat bilip parklara akın ettiler

Tatili fırsat bilip parklara akın ettiler

Tam kapanmanın ardından güzel havayı fırsat bilen binlerce kişi salgına rağmen Maçka Parkı’na akın etti.

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında tüm yurtta uygulanan tam kapanma geçtiğimiz gün sabah 05.00 itibarıyla sona erdi.

17 günlük tam kapanmanın ardından günlerce evlerinde kalan insanlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın tatil olmasını fırsat bilerek sokaklara, meydanlara ve parklara akın etti. İstanbul sokakları doldu taştı. 

MAÇKA PARKI’NDA KORKUTAN GÖRÜNTÜ 

Kalabalığın yoğun olduğu yerlerden biri de Şişli’de bulunan Maçka Parkı’ydı. Tüm uyarılara rağmen Maçka Parkı’na binlerce insan geldi. Parka gelenlerin tamamının maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı görüldü. Korona virüsün etkisi henüz devam ederken Maçka Parkı’nda oluşan bu görüntü korkuttu.  

BEŞİKTAŞLIYIM TARAFTARLAR DA PARKTAYDI 

Takımları şampiyon olan Beşiktaş taraftarları da Maçka Parkı’na gelenler arasındaydı. Beşiktaşlı taraftarlar ellerinde meşaleler, tezahürat yaparak parkta dolaştı.

part.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN