Tekirdağ Büyükşehir'in yol yapım çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir'in yol yapım çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2021 yılı faaliyet programı çerçevesinde Süleymanpaşa İlçesi, Çandarlızade Caddesi ve Kumbağ Mahallesi'nde başlatılan BSK Sıcak Asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında toplamda 1000 Ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve çalışmaların ile genelinde tüm ilçelerde belirli bir program dahilinde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başanı Kadir Albayrak, "Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Süleymanpaşa İlçesi Çandarlızade Caddesi ve Kumbağ Mahallesi'nde başlattığımız sıcak asfalt çalışmaları da tamamlanarak hizmete sunuldu. Vatandaşlarımıza hayrlı olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN