Temad Burhaniye Şube Başkanı Murat Düzköy, Başkan Deveciler’i makamında ziyaret etti

Temad Burhaniye Şube Başkanı Murat Düzköy, Başkan Deveciler’i makamında ziyaret etti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Murat Düzköy, Yönetim Kurulu Üyeleri Çelebi Öztürk ve Kadir Şehirli ile birlikte Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i makamında ziyaret ettiler.

Astsubayların yaşamış olduğu sorunlara karşı kati çözüm içindeki yaklaşımların konuşulduğu ziyarette sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Programının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Deveciler, “Özlük haklarına taş koyulan ve her alanda mücadele etmek zorunda kalan Emekli Astsubaylarımızın her daim Burhaniye Belediyesi olarak yanındayız, el birliği ile bunun üstesinden gelecek ve her konuda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN