TEM'de dört araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Düzce'de, TEM Otoyolu'nda 1 otobüs, 1 kamyonet, 1 hafif ticari araç ve 1 otomobilin karıştığı zincirleme bir trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Saat 04.00 sıralarında, Düzce TEM Otoyolu Gölyaka gişeleri mevkiinde bir kaza meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Zeynep Yılmaz idaresindeki otomobil, önünde ilerleyen Mehmet Saydam idaresindeki kamyonete çarparak takla attı. Arkadan gelen Murat Göç idaresindeki plakalı yolcu otobüsü, takla atan otomobile ve önünde kaza nedeniyle yavaşlayan Serhat Duruşan idaresindeki hafif ticari araca çarptı.

1-001.jpg

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kazada, otomobilde bulunan Ahmet Yılmaz (73) ve Ayşe Çüldür (52) hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Elanur Yılmaz, Hayriye Yılmaz ile hafif ticari aracın sürücüsü Serhat Duruşan ve yolcular Nazan Tanguç, Semra Dilber, Servet Duruşan ile Canan Semra Solmaz yaralandı.

1-002.jpg

Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hendek ve Düzce’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN