TEM'de zincirleme kaza: 3 TIR birbirine girdi

TEM'de zincirleme kaza: 3 TIR birbirine girdi

Kocaeli'de TEM otoyolu üzerinde gerçekleşen kazada 3 TIR birbirine girdi. Kazada yaralanan bir sürücünün hayati tehlikesi bulunduğu aktarıldı.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde TEM Otoyolu üzerinde kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; otoyol  üzerinde seyir halindeyken, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir tır aniden fren yaptı. Bunun üzerine arkadan gelen başka bir tır ile Abdülkadir P. idaresindeki tır birbirine girdi.

Kaza sırasında şoför Abdülkadir P., aracındaki kabinde sıkıştı.

6.jpg

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kabine sıkışan sürücüyü kurtardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı şoföre ilk müdahale olay yerinde yapıldı ve daha sonra hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralı şoförün hayati tehlikesinin bulundu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN