Tokat’ta ev yangını: Baba, çocuklarını kurtarmak isterken öldü

Tokat’ta ev yangını: Baba, çocuklarını kurtarmak isterken öldü

Tokat’ta bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de balkondan atlayarak yaralandı.

Tokat'ta Çamlıbel Belediyesi Akın Mahallesi’ndeki bir evde sabah saatlerinde yangın meydana geldi. Elektrik sobasından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. 2 katlı evden alevler yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangına mahalle sakinleri de destek verdi.

1 ÖLÜ, YARALI

Evde bulunan 5 kişiden Mustafa Çakmaktepe çocuklarını evden çıkartmak için çabalarken dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Kızı Goncagül Çakmaktepe ise yangın nedeniyle balkondan atlaması sonucu ayağı ve belinde kırık oluştu. Ambulans ile tedavi altına alınan Gancagül Çakmaktepe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangın nedeniyle 2 katlı ev ve bir ahır kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken itfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN