Tokat’ta ev yangını: Baba, çocuklarını kurtarmak isterken öldü

Tokat’ta ev yangını: Baba, çocuklarını kurtarmak isterken öldü

Tokat’ta bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de balkondan atlayarak yaralandı.

Tokat'ta Çamlıbel Belediyesi Akın Mahallesi’ndeki bir evde sabah saatlerinde yangın meydana geldi. Elektrik sobasından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. 2 katlı evden alevler yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangına mahalle sakinleri de destek verdi.

1 ÖLÜ, YARALI

Evde bulunan 5 kişiden Mustafa Çakmaktepe çocuklarını evden çıkartmak için çabalarken dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Kızı Goncagül Çakmaktepe ise yangın nedeniyle balkondan atlaması sonucu ayağı ve belinde kırık oluştu. Ambulans ile tedavi altına alınan Gancagül Çakmaktepe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangın nedeniyle 2 katlı ev ve bir ahır kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken itfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN