Tokat'ta korkunç olay: Köy muhtarı ve 2 köylü ölü bulundu

Tokat güne acı bir olay ile uyandı. Tokat'ta bulunan Eskiköy Mahallesi muhtarı ve 2 köylü araç içerisinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Ölen kişilerin aralarında anlaşmazlık yaşadığı ve sonrasında birbirilerini vurdukları iddia edildi.

Tokat’ta köy muhtarı ve 2 kişi tabanca ile vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre olay, Tokat merkeze bağlı Eskiköy yakınlarında meydana geldi. Köy muhtarı Bahattin Karnak, Aydın Karnak ile Halil Kargı bir ağılın yakınlarında vurulmuş olarak bulundu.

11.jpg

Otomobillerinin yakınlarında tabanca ile vurulan 3 kişinin cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cenazeler yakınları tarafından cenaze aracından alınarak morga konuldu. İlk belirlemelere göre şahısların kendi aralarında bir anlaşmazlık sonucu birbirlerini vurdukları değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN