Torunun kınasına giderken öldürüldü, katili suç makinesi çıktı

Torunun kınasına giderken öldürüldü, katili suç makinesi çıktı

Adana'da torunun kınasına gitmek için durakta otobüs bekleyen 91 yaşındaki Rahime Eker, iki grubun arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalarak başından vurulup hayatını kaybetti. Şahıslardan birisinin İstanbul'da yine parkta otururken tabancayla vurulan Rohat Gün'ün de cinayet şüphelisi olduğu tespit edildi.

Geçtiğimiz günlerde Adana'da meydana gelen olayda, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Torununun kınasına gitmek için sokakta beklerken başından vurulan Rahime Eker'in (91) öldüğü silahlı çatışmaya karışan 7 şüpheli, yakalandı. Şüphelilerden A. K.'nın (29), 5 Ağustos'ta da İstanbul Bağcılar'da tabancayla vurulan Rohat Gün'ün (18) de cinayet şüphelisi olduğu belirlendi.

VÜCUDUNDAKİ MERMİYİ ÇIKARTIRKEN YAKALANDI

Bölgede araştırma yapan ekipler, Y.D., A.K. ve U.G adlı şüphelileri evlerinde saklanırken yakaladı. Şüphelilerin, koltuk altından yaralanan Y.D'nin vücudundaki mermiyi çıkarmaya çalıştıkları öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Y.D ile yanındaki şahıslar gözaltına alındı. Kendi imkanlarıyla hastaneye giden Ö.F. M.Y. ve M.Ç., tedavilerinin ardından emniyete götürüldü, M.S.Ç'nin ise izine rastlanılmadı.

Yapılan çalışmada şüphelilerden A.K.'nın, 31 Ekim 2014'teöldürülen kardeşi Mehmet Mazlum K. cinayetine karıştığını düşündüğü için M.S.Ç.'ye ateş açtığı ortaya çıktı. A.K'nın, 5 Ağustos'ta İstanbul Bağcılar'daki parkta başından tabancayla öldürülen Rohat Gün'ün cinayet şüphelisi olduğu da belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., M.AY., Y.D.ve U.G. tutuklandı; Ö.F.U ise ev hapsine çarptırıldı. Diğer şüpheliler B.T. adli kontrol şartı, M.Ç. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN