Trabzon’da spor temalı duraklar şehir halkı tarafından yoğun ilgi görüyor

Trabzon’da spor temalı duraklar şehir halkı tarafından yoğun ilgi görüyor

Şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor'da zafer için için geri sayıma geçilirken şehirde de bazı hazırlıklar yapılıyor. Kentin en işlek caddelerine spor teması otobüs durakları yerleştirildi. Duraklar Trabzon halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek 'Duraklarımızın bu denli beğenilmesi bizleri de fazlasıyla memnun etti. Spor şehri Trabzon’umuza yakışır projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz' dedi

Spor Toto Süper Lig'in lider takımı Trabzonspor, yıllardır hasretini çektiği şampiyonluk için geri sayıma geçerken şehirde de bu doğrultuda hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon’da şehrin işlek caddelerine spor temalı otobüs durakları yerleştirildi. Duraklar, şehir halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Bir ilki hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli Tenis Kompleksi, Akyazı Stadı, Hayri Gür Spor Salonu, Söğütlü ve Yomra Atletizm Stadyumu, Haluk Ulusoy Tesisleri ile Atapark’a konulan spor temalı otobüs durakları, sosyal medyada da gündem oldu.

durak-3-001.jpg

'ŞEHRİMİZE YAKIŞIR PROJELERİ HAYATA GEÇİRME NOKTASINDA GAYRET GÖSTERİYORUZ'

Şehrin işlek noktalarına yerleştirilen spor temalı otobüs duraklarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek, “Trabzon’u en iyi tarif eden tanımlamalardan biri, ‘Spor Şehri Trabzon’ tanımlamasıdır. Biz de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimize yakışır projeleri hayata geçirme noktasında gayret gösteriyoruz. Çocukların yetenekli oldukları alanların belirlenmesinde çok önemli rol oynayacak Sporda Performans ve Yetenek Merkezimiz yükseliyor. Yine önemli projelerimiz arasında yer alan Su Sporları Merkezi’nin de Trabzon’a ayrı bir hava katacağına inanıyoruz. Türkiye’de spor temalı ilk millet bahçesine buz pateni ve kaykay pisti dokunuşlarımız oldu. Amatör spor kulüplerine destek verirken, bireysel sporcularımızı şehirde tutmak adına da tüm şatlarımızı zorluyoruz” diye konuştu.

durak-2-001.jpg

SPOR ŞEHRİ TRABZON’UMUZA YAKIŞIR PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Çocukların ve gençlerin rahat spor yapabilmeleri için tüm şartları zorladıklarını vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Bu kapsamda projelerimiz arasında yer alan spor temalı otobüs duraklarımız, şehrimizi süslemeye başladı. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik edeceğine de inandığımız duraklarımız, ekiplerimiz tarafından şehrin işlek caddelerine ve sokaklarına yerleştiriliyor. Gerek vatandaşlarımızdan gerek sosyal medyadan konuyla ilgili çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Duraklarımızın bu denli beğenilmesi bizleri de fazlasıyla memnun etti. Spor şehri Trabzon’umuza yakışır projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN