Trabzonspor'un şampiyonluk maçı İstanbul'un o ilçesinde dev ekranda yayınlanacak

Trabzonspor'un şampiyonluk maçı İstanbul'un o ilçesinde dev ekranda yayınlanacak

Trabzonspor yarın sahasında karşılaşacağı Antalyaspor karşılaşmasından 1 puanla ayrılması halinde 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşacak. Pendik Belediyesi bordo-mavili kulüp açısından tarihi öneme sahip bu karşılaşmayı dev ekranda yayınlama kararı aldı.

Spor Toto Süper Lig'in lider takımı Trabzonspor 38 yıldır hasretini çektiği şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta bulunuyor.

Yarın evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Karadeniz temsilcisinde karşılaşmanın bir şölen havasında geçmesi bekleniyor. Fırtına, kırmızı-beyazlı ekip karşısında sahadan 1 puanla ayrılması halinde şampiyonluk hasretini noktalayacak.

İstanbul Pendik Belediyesi, Trabzonspor açısından tarihi öneme sahip bu karşılaşmayı dev ekranda yayınlama kararı aldı.

Pendik Belediyesi'nin sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada ''Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynayacağı maçı dev ekrandan birlikte izliyoruz. 20.30 30 Nisan Cumartesi 2022 Pendik Millet Bahçesi'' ifadelerine yer verildi.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım bordo-mavili taraftarlar tarafından kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN