Tunceli'de iki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunan 8 kişi tutuklandı

Tunceli'de iki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunan 8 kişi tutuklandı

Tunceli'nin bir ilçesinde, 13 ile 14 yaşlarındaki 2 kız çocuğuna, 8 kişinin cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Aralarında çocukların da olduğu 8 şüpheli tutuklandı.

Tunceli'nin bir ilçesinde, 14 yaşındaki kız bir çocuğu, okulunun yakınlarındaki 2 kişinin cinsel saldırısına maruz bırakıldığını ailesine anlattı.

Bunun üzerine aile, polise giderek şüpheliler hakkında şikayetçi oldu. Şikayetin ardından savcılık soruşturma başlattı.

ÇOCUĞUN İFADELERİ, BAŞKA BİR SALDIRIYI DA ORTAYA ÇIKARDI

Cinsel saldırıda bulunulan çocuğun ifadesinin ardından soruşturma genişletildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuğun ifadeleri doğrultusunda 13 yaşında bir kız çocuğunun daha cinsel saldırıda bulunulduğu tespit etti.

Çocuklar, savcılığın talimatıyla Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk İzlem Merkezi'ne sevk edildi. Kız çocuklarının buradaki ifadelerinin ardından 4 şüpheli, gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 4 şüphelinin sorgusuyla 2 kız çocuğuna 4 kişinin daha saldırıda bulunduğu tespit edildi.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Bunun üzerine gözaltı sayısı, 8'e yükseldi. Aralarında 18 yaşından küçüklerin de olduğu 8 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe kuvvetli suç şüphesi bulunmasından dolayı tutuklandı.

Soruşturma dosyasına gizlilik kararı da getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN