Tunceli'deki orman yangınında 2. gün

Tunceli'deki orman yangınında 2. gün

Tunceli'nin Hozat ve Ovacık arasındaki Buzkutepe mevkiinde çıkan yangın bölge halkını endişelendiriyor. Ovacık Belediye Başkanı Sarıgül, birçok canlının yok olduğunu tahmin ettiklerini belirterek "Eğer sivil bir müdahale ile yapabileceğimiz bir şey olursa bunun izinlerini alıp sizlere bir çağrı yapacağız” dedi.

Tunceli’nin Hozat ve Ovacık ilçeleri arasındaki Buzlutepe mevkiinde dün çıkan yangın hala sürüyor. Tunceli Valiliği dün açıklama yaparak söndürme çalışmalarında görevli olmayanların, Ovacık Kaymakamlığı'nın izni olmadan yangına bölgesine girmemeleri konusunda uyarıda bulunmuştu.

'BİRÇOK CANLININ YOK OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUZ'

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise yangın bölgesinde bugün bir açıklama yaptı. Yangının sadece örtüsel olmadığını söyleyen Sarıgül, “Birçok canlının, birçok ağacın da yok olduğunu tahmin ediyoruz. Eğer sivil bir müdahale ile yapabileceğimiz bir şey olursa bunun izinlerini alıp sizlere bir çağrı yapacağız” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN