Kılıçdaroğlu'ndan Tunceli talimatı: Maçoğlu'nun yanındayız

Kılıçdaroğlu'ndan Tunceli talimatı: Maçoğlu'nun yanındayız

Tunceli'de 12 gündür devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ne gerekiliyorsa yapılacağını belirterek, "Belediyelerimiz tüm gücüyle Tunceli Halkının ve Sayın Başkan Fatih Maçoğlu'nun yanında olacak" dedi.

Tunceli Buzlutepe mevkiinde başlayan orman yangını 12 gündür devam ediyor. Yangınlara gerekli müdahalenin yapılmaması tartışma konusu olurken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sık sık Tunceli'deki son duruma dikkat çeken açıklamalar yapıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı da Twitter'dan yaptığı paylaşımla Tunceli'deki yangına dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunlara yer verdi:

"Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba önderliğindeki heyetimiz Tunceli'ye gidiyor. Yangınlarla mücadelede ve sonrasında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Belediyelerimiz tüm gücüyle Tunceli Halkının ve Sayın Başkan Fatih Maçoğlu'nun yanında olacak"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN