Kılıçdaroğlu'ndan Tunceli talimatı: Maçoğlu'nun yanındayız

Kılıçdaroğlu'ndan Tunceli talimatı: Maçoğlu'nun yanındayız

Tunceli'de 12 gündür devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ne gerekiliyorsa yapılacağını belirterek, "Belediyelerimiz tüm gücüyle Tunceli Halkının ve Sayın Başkan Fatih Maçoğlu'nun yanında olacak" dedi.

Tunceli Buzlutepe mevkiinde başlayan orman yangını 12 gündür devam ediyor. Yangınlara gerekli müdahalenin yapılmaması tartışma konusu olurken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sık sık Tunceli'deki son duruma dikkat çeken açıklamalar yapıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı da Twitter'dan yaptığı paylaşımla Tunceli'deki yangına dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunlara yer verdi:

"Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba önderliğindeki heyetimiz Tunceli'ye gidiyor. Yangınlarla mücadelede ve sonrasında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Belediyelerimiz tüm gücüyle Tunceli Halkının ve Sayın Başkan Fatih Maçoğlu'nun yanında olacak"

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN