Türkiye'nin en zehirli yılanı! Genç kızı tek ısırığı ile hastanelik etti... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Genç kızı tek ısırığı ile hastanelik etti... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tek ısırığı ile genç kızı hastanelik etti. Uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşları uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Kış uykularından uyanan yılanlar aç karınlarını doyurmak için doğaya akın etmekte. Ülkemizde de birçok yılan türü bulunurken son paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tek ısırığı ile bir aslanı anında öldürüyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. İstila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artarken Artvin'den gelen korkunç görüntü herkesi şoke etti.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Ülkemizde birçok yılan türü bulunmakta. Gelen son haber ise herkesi korkuttu. Artvin’de ilçeye bağlı Aşağı Maden köyünde yaşayan E.K. annesiyle birlikte evlerinin bahçesinde üzüm yaprağı topladığı sırada yılan soktu.

fggfgf-84.jpg

TEK ISIRIĞI İLE GENÇ KIZI HASTANELİK ETTİ

Yılan sokmasıyla hemen 112 Sağlık ekipleri olay yerine gelerek genç kızı Artvin Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan müdahalelerin ardından genç kız, tedavisinin devam etmesi için Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi. Genç kızın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ghhggh-73.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını yılan vakalarına karşı uyarmaya başladı. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılan saldırıların daha da artacağını belirten yetkililer, yılan istilasına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN