Ümraniye'de 3 kadını katleden Suat Güney'den pişkin savunma: Ben öldürmedim uzaylılar yaptı

Ümraniye'de 3 kadını katleden Suat Güney'den pişkin savunma: Ben öldürmedim uzaylılar yaptı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde dün Yasemin Ü. ile 31 ve 30 yaşlarındaki kızlarını silahla vurarak katleden Suat Güney isimli erkek Kartal'da yakalandı. Suat Güney'in emniyetteki ifadesinde, "Ben öldürmedim uzaylılar öldürdü" açıklamasını yaptığı belirtildi.

Türkiye'de her gün en az bir kadın, saldırgan bir erkek tarafından katlediliyor. Sonu gelmeyen cinayetlerde, katiller hep kadınların en yakınlarındaki erkekler...

Dün de yine Ümraniye'de 3 kadın bir erkek tarafından katledilmişti. Olay yerinden kaçan katil ise bugün Kartal'da kıskıvrak yakalandı.

Katilin emniyetteki ifadesi ise 'pes' dedirtti. Suat Güney isimli saldırgan erkeğin verdiği ifadede cinayeti uzaylıların yaptığı belirtildi.

'CİNAYETİ AİLEVİ NEDENLERDEN DOLAYI İŞLEMİŞ'

Ekipler, cinayetlerin ardından telefonunu kapatıp kaçan Suat Güney'in aracını terk ettiğini, sonrasında da başka birinin araçla gelip şüpheliyi aldığını belirledi. Zanlının Kartal Karlık Mahallesi Soğanlık Caddesi'ndeki F.D'nin işlettiği spor salonunda olduğunu tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla Suat Güney'i 3 silah, 6 şarjör, pasaport ve yüklü miktarda dövizle yakaladı.

Gözaltına alınan Suat Güney, emniyetteki ifadesinde, "cinayetleri ailevi nedenlerden dolayı işlediği" yönünde beyanda bulundu. Güney, ayrıca, "Eşim bana küfretti. Kendimi kaybettim. Kızlarım sözümü dinlemiyordu" dedi.

Daha sonra psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı Suat Güney ile F.D, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN