Uşak'ta fabrika yangını: İşçiler tahliye edildi

Uşak'ta fabrika yangını: İşçiler tahliye edildi

Uşak’ta bulunan bir tekstil fabrikasında, işçiler içeride çalıştığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Yangına müdahale ekiplerin yoğun çalışmasıyla devam ediyor.

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir iplik fabrikasında, işçiler içeride çalıştığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede tüm fabrikayı sararken ilk müdahaleyi, yangın tüpleriyle fabrika çalışanları yaptı.

İŞÇİLER TAHLİYE EDİLDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek çalışmalarını başlattı. Ateş fabrikayı sararken işçiler tahliye edildi. Gökyüzünü kaplayan dumanlar kentin birçok noktasından gözükürken, jandarma ekipleri ise etrafta geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar, şehrin birçok noktasından görülen yangına müdahale devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN