Uyuşturucu operasyonlarının durağı İDO iskelesi: 1 kişi cezaevine gönderildi

Uyuşturucu operasyonlarının durağı İDO iskelesi: 1 kişi cezaevine gönderildi

Uyuşturucu operasyonlarının durağı İDO iskelesi oldu. İstanbul'dan uyuşturcu madde getirdiği öne sürülen şahsın üzerinden fazla miktarda madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 54 bin 100 TL, bin 230 Amerikan doları ve 310 Euro ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden biri ise cezaevine gönderildi.

Yalova ve İstanbul illerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre, Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul ilinden uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaştığın Ş.K’yi İDO iskelesinde gözaltına aldı. Şahısın üst aramasında 53 gram metamfetamin ele geçirdi.

ozdap-ghj.jpg

FAZLA MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Polis şahsın irtibatlı olduğu S.K.G. ve R.P’nin İstanbul ilindeki ikametlerinde yaptığı aramada ise 725 gram metamfetamin, 27 gram Afyon sakızı, 27 gram skunk, 10 eXtaCy, hassas terazi, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 54 bin 100 TL, bin 230 Amerikan doları ve 310 Euro ele geçirildi.

narkofg-001.jpg

3 zanlı emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme S.K.G’yi tutuklanarak cezaevine gönderirken Ş.K’yi ise adli kontrolle serbest bıraktı. Mahkeme diğer şüpheli R.P’yi de serbest bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN