Üzerlerine çığ düşen 3 İranlının cesedi beş ay sonra bulundu

Üzerlerine çığ düşen 3 İranlının cesedi beş ay sonra bulundu

Hakkari Şemdinli'de yaklaşık beş ay önce üç İranlı çığ altında kalmıştı. Bölgede geniş çaplı arama yapan askerler, üç kişinin cansız bedenine ulaştı.

Hakkari Şemdinli'nin Tekeli köyüne bağlı Tanyolu mezrasından İran'ın Urmiye bölgesine gitmek isteyen üç İranlının üzerine 12 Ocak’ta çığ düştü.

İran uyruklu Barzan Mîhendî, Eshed Seydanîferd ve Behlûl Seydanîferd'nin cansız bedenleri o günden bu yana bulunamamıştı. Bölgede geniş çaplı arama yapan askerler üç İranlının cansız bedenine ulaştı.

5 AYDIR BULUNAMIYORDU

5 ay önce çığ altında kalan ve o dönem etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bir türlü bulunamayan 3 kişinin cansız bedenlerine dün ulaşıldı.

ranli-ic.jpg

Bölgeye gelen askerler tarafından yapılan geniş çaplı aramada 3 kişinin cenazesi bulunarak, yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek İran’a gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN