Uzunköprü Belediyesi 2. Halk Ekmek Satış Noktası’nı faaliyete geçirdi

Uzunköprü Belediyesi 2. Halk Ekmek Satış Noktası’nı faaliyete geçirdi

Hayrabolu Caddesi Kırkavak Köprüsü yanına yerleştirilen satış noktası vatandaşların hizmetine başladı. Piyasa fiyatlarının oldukça altında hizmet sunan Uzunköprü Belediyesi Halk Ekmek Satış noktaları vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Satış noktasının açılışını gerçekleştiren Özlem Becan yaptığı konuşmada “Biz, her zaman olduğu gibi Halkın Belediyesi olarak vatandaşlarımızın refahını düşünerek geçim dertlerine ortak oluyoruz. Piyasa fiyatının altında, sağlıklı ve taze ekmeği halkımız ile buluşturuyoruz. Şehrimizin fırıncıları ile bir araya gelerek yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusunda2. Halk Ekmek Satış Noktamızı hizmete sunuyoruz. Biz dayanışma içerisinde oldukça, paylaştıkça ve en önemlisi işimizi aşk ile yaptıkça bu karanlık günleri hep birlikte atlatacağız. Halkın Belediyesi her zaman olduğu gibi halkın yanında olmaya, sorunlara çözüm bulmaya ve halkımıza hizmet etmeye devam edecek. 2. Halk Ekmek Satış Noktamız Uzunköprü’müze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN