Yapımı tamamlanan dükkanlar satışa çıkarılıyor

Yapımı tamamlanan dükkanlar satışa çıkarılıyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun kent merkezinde bulunan ve kentin silüetini değiştiren, vatandaşların nefes alabileceği meydan düzenlemesi ve modern bir tasarımla projelendirilen iş yerleri ile birlikte kente hareket katacak ve güzelleştirecek önemli bir proje olan Çarşı ve Kent Meydanı projesinde sona gelindi.

Yapım çalışmaları tamamlanan Bozüyük Belediyesi mülkiyetindeki Çarşı ve Kent Meydanı içerisinde yer alan 16 adet iş yeri Bozüyük Belediye Meclisi’nin kararı doğrultusunda satışa çıkarılıyor. Edinilen bilgiye göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a.maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak olan satış ihalesi 6 Haziran 2023 Salı günü gerçekleştirilecek. Saat 10:00’da başlayacak ihaleye katılabilmek için istekliler ihale şartname ve eklerini Bozüyük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevli personellerden 1.000,00 –TL (Bin Türk Lirası) ödemek suretiyle satın alabilecekler.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak ihaleye katılmak isteyenlerin istenilen belgelerle birlikte ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını en geç 05/06/2023 saat 16:00’ya kadar Bozüyük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN