"Yarışma'da Ödül alan Gazetecileri kutluyorum"

"Yarışma'da Ödül alan Gazetecileri kutluyorum"

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel olarak düzenlediği "2020 YILI KGC ÖDÜLLÜ MEDYA YARIŞMASI"nda ödül alan gazetecileri tebrik etti.

Melikgazi Belediye Başkanı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne mensup üyelerden yarışmaya 7 dalda 50'ye yakın eserin katıldığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Palancıoğlu, “Bazen bir fotoğraf dünyaları anlatır. Bir yazı toplumu bilgilendirdiği gibi bilinçlendirir. Görmek bakmak arasında fark vardır. Bu farkı fark ettirenlere teşekkür ediyorum. Kayserimizde 2020 yılında fark edilerek ödül alanları ve yarışmaya eserleri ile katılan tüm basın mensuplarını kutluyorum.” dedi.
Kayseri medya çalışanlarının haber ve yorumları ile Türkiye'nin birçok gündemini belirlediğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, bu başarıyı kutladığını ve kuruluşundan bugüne kadar katkı sağlayan tüm basın mensupları ve yöneticilerini bir kez daha tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN