"Yaşasın 23 Nisan!"

"Yaşasın 23 Nisan!"

Burhaniye'de çocuklar, bu sene de gelenekselleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Demokrasi Parkında düzenlenen "Burhaniye Belediyesi Çocuk Şenliği'nde" coşku ile kutladı. 2 gün süren şenliklerde oyun alanlarında doyasıya eğlenirken, sahnelenen gösterileri de keyifle izlediler.

Dünya’da çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar Burhaniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 22-23 Nisan Çocuk Şenliğinde 2 gün boyunca Demokrasi Parkında doyasıya eğlendi.

‘’23 NİSAN GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİ RENGARENK GEÇTİ’’

Burhaniye’de bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birçok etkinlikte coşkuyla şenlik havasında kutlandı. Özgürlük Parkı’nda dev şişme oyun parkurlarında diledikleri gibi oynayan çocuklar, sahne performanslarını, kukla gösterilerini, illüzyon ve akrobat gösterilerini keyifle izlediler.

‘’ÇOCUKLAR EĞLENDİ, BÜYÜKLER SEVİNDİ’’

Belediyenin çocuk gündüz bakımevlerinin öğrencilerinin de dahil olduğu kreş çağındaki çocuklar şenlikte gerçekleştirdikleri performanslarla izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.

Birçok etkinliğin yapıldığı şölende ailelerde çocukları kadar eğlendi. Demokrasi Parkını dolduran çocuklar için farklı yaş gruplarında çeşitli etkinlikler de yapıldı. Pandomim gösterileri, tahta bacak, bubble show, clown sirk ve bunların yanında geleneksel yarışmalar, resim, dans, satranç, yüz boyama ve maskot gösterileri ile gün boyu keyifli dakikalar yaşayan çocukların eğlenceleri görülmeye değerdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Meclis Üyelerinin de katıldığı şenliğe, eşi Nuriye Deveciler ile katılan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler çocukların bayramını kutlayarak, ‘’Nutuk’’ kitabı ve meyve suyu ile kekler hediye etti. Eğlenen çocukların eğlencesine, mutlu olan ailelerin ise mutluluğuna ortak oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN