Yaşlı çiftin yaşadığı evden çıkanlar şoke etti

Yaşlı çiftin yaşadığı evden çıkanlar şoke etti

Çorum'da tek katlı bir gecekondudan çevreye yayılan kötü koku nedeniyle mahalleli şikayette bulundu. Belediye ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Yaşlı bir çiftin yaşadığı evin her odasının eski eşyalar ve çöplerle dolu olduğu görüldü.

Çorum'da Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan tek katlı bir gecekondudan gelen kötü kokulardan dolayı ihbar üzerine belediye ekipleri harekete geçti.

Ekipler, çevreye yayılan kötü koku nedeniyle mahallelinin şikayette bulunduğu eve gitti. Ekipler, yaşlı çiftin yaşadığı evin her odasının eski eşyalar ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti.

Saatler süren çalışma sonucu temizlik ekipleri; kıyafetten mutfak gereçlerine, cam ve tekstilden onlarca plastik ürüne kadar evden 2 kamyon atık malzeme ve çöp çıkardı. Temizlik ve çöp taşıma çalışmaları sonrası yaşlı çift, ekiplerce dezenfekte edilen eve alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN