Yine 'yol verme' kavgası: Taksiciye sokak ortasında dehşeti yaşattılar

Yine 'yol verme' kavgası: Taksiciye sokak ortasında dehşeti yaşattılar

İstanbul'un Fatih ilçesinde minibüs şoförü yol verme tartışmasına girdiği taksi şoförüne önce silah gösterdi. Başka bir sokakta tekrar alevlenen tartışmada taraflar bu kez minibüsten inen iki kişi taksi şoförünü darbetti. Çevredekiler kavgayı durdurmaya çalışırken bir kişi burnundan yaralandı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri tarafları gözaltına aldı.

Fatih'in İskenderpaşa Mahallesi Dolap Sokak'ta dün saat 12.00 sıralarında minibüs ve taksi şoförü birbirine girdi. İddiaya göre; farklı bir caddede başlayan 'yol verme' tartışmasında minibüs şoförü, taksi şoförüne önce silah gösterdi.

Dolap Sokak'ta tekrar karşılaşan taraflar bu kez tekme tokat kavga etmeye başladı. Minibüsten inen iki kişi, taksi şoförünü darbetti.

fatih.jpg

Çevredeki bir vatandaş, kavga edenlerin arasına sandalye koyarak duruma müdahale etmeye çalıştı. Kavga sırasında 1 kişi burnundan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karışanları gözaltına aldı.

'TAKSİYİ SIKIŞTIRIYORLAR BELEDİYENİN ORADA'

Mahalle sakinlerinden Zülküf Alparslan, "Duyduğumuza göre taksiyi sıkıştırıyorlar belediyenin orada. Daha sonra olay buraya kadar taşınıyor. Biz de komşular olarak araya girdik ayırmaya çalıştık. Hatta bir arkadaşın da burnunu kırdılar. Ekipler geldi, tarafları aldılar götürdüler.

fatih2.jpg

Taksici, 'Bana silah çekildi' dedi. Öğrendiğimiz kadarıyla yol verme kavgası. Olay buraya taşınınca biz de araya girdik." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN