Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Ölü ve yaralılar var

Yurt genelinde yaşanan sel felaketlerinin bu kez adresi Mersin oldu. Yoğun yağış ve sis nedeniyle yolcu otobüsü Anamur bölgesinde şarampole uçtu. Dağın yamacına çarparak durabilen otobüs kazasının sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, 14 kişi ise yaralandı.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü, dağ yamacına çarpıp, şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre, çok sayıda kişi yaralandı. Bölgedeki köylüler ise yardıma koştu.

7109186.jpg

YOLCU OTOBÜSÜ KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, sabah saatlerinde Anamur- Gazipaşa kara yolu Uçarı-Kaledran mevkisinde meydana geldi. Antalya yönüne giden yolcu otobüsü, yağış ve sis nedeniyle kontrolden çıkıp, dağ yamacına çarptı. Ardından şarampole yuvarlandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, Anamur'daki en yakın hastanelere kaldırıldı. 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 14 kişinin yaralanarak tedavilerine devam edildiği bilgisi geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN