Yorgun mermi bu sefer bir çocuğu vurdu! 'Attığınız mermi havada kalmaz'

Afyonkarahisar'da babası ile hobi bahçesine giden 11 yaşındaki Berat Birsen salıncakta sallanırken yorgun merminin hedefi oldu. Kazayı ucuz atlatan Berat'ın babası Mehmet Ali Birsen, 'Attığınız mermi havada kalmaz, mutlaka düşüyor. Silah kullananlar, canlar yanmasın, sizin eğlenceniz başkasının yası olmasın' dedi. Yapılan şikayet sonrası polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Afyonkarahisar'da 13 Ağustos'ta bir fuar alanındaki hobi bahçesine giden baba Mehmet Ali Birsen (43) ile oğul Berat Birsen (11) 5 el silah sesi duydu. O esnada salıncakta oturan Berat, yüzünde bir acı hissederek babasının yanına gitti. Oğlunun yüzünü kanlar içinde gören baba salıncağın kenarındaki mermiyi fark edince Berat'ı hemen hastaneye götürdü.

Hastanede yapılan kontrollerde merminin Berat'ın başını ve şakağını sıyırdığı belirlendi. Berat tedavisinin ardından taburcu edildi.

'DÜĞÜNLERDE EĞLENMEYİ BİLMİYORUZ'

Baba Birsen'in şikayeti sonrası polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde yakındaki düğün veya asker eğlencesinden havaya ateşlendiği tahmin edilen merminin önce salıncağın üst tentesini deldiği ardından Berat'ın yüzüne çarparak yere düştüğü tespit edildi.

7584998.jpg

Oğlunun çok acı çektiğini söyleyen baba 'Düğünlerde eğlenmeyi bilmiyoruz. Yakınlarda düğün ve asker gecesi olduğunun haberini aldık. Doktorlar birkaç santim, belki yarım santim kadar içeri girmiş olsa gözle ya da beyinle ilgili sıkıntılar olacağını ifade etti' dedi.

Olayı ucuz atlattıklarını belirten Birsen, 'Attığınız mermi havada kalmaz, mutlaka düşüyor. Silah kullananlar, canlar yanmasın, sizin eğlenceniz başkasının yası olmasın' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN