Yürek burkan görüntüler: Çöplükte ölmek üzereyken bulundular!

Yürek burkan görüntüler: Çöplükte ölmek üzereyken bulundular!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir çöplükte ölmek üzereyken bulunan 60 köpek için ekipler harekete geçti. Belediye ekipleri tarafından sedyeyle taşınan köpekler, tedavi edilmek üzere Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki bir çöplükte 60 köpek ölmek üzereyken bulundu. Harekete geçen belediye ekipleri yürüyemeyen köpekleri sedye ile taşıdı.

İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki çöplükte, yiyecek bulmakta zorlanan bitkin köpekleri görenler, belediyeye haber verdi. İhbarla bölgeye ekipler ile veteriner hekim ve bir grup gönüllü geldi. Yürüyemez durumdaki köpekler, sedyeyle taşındı.

5131504.jpg

Yetkililer, bölgeden alınan 60 köpeğin, araçlarla götürüldüğü Yüksekova Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edileceğini, kısırlaştırmaları yapıldıktan sonra doğal ortamına bırakılacağını söyledi.

5131502.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN