İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi Seyitnizam Mahallesi'nde öğle saatlerinde gasp yaşandı. Edinilen bilgilere göre; içinde 5 milyon TL dolu iki poşetle bankadan çıkan vatandaş, kendisini bekleyen otomobile bindi.

Tam bu esnada vatandaşı takibe alan silahlı 2 kişi aracın içinde bulunan para dolu poşetleri alarak olay yerinden uzaklaştı.

Sokakta bulunan ve durumu fark eden bir kişi kaçan gaspçılara çelme takmaya çalışsa da başarılı olamadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri intikal etti.
Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, 2 gaspçıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Çevrede esnaflık yapan görgü şahidi Yakup Bay, "2 kişilerdi ve ikisinin de elinde silah vardı. Maskeyi yüzüne indirerek vatandaşın elindeki parayı aldı. Silahı görünce de parayı bırakmak zorunda kaldı." dedi.
